Emma vinder Køge Youth Masters 2017

Af: Claus Sørensen

Køge Youth Masters er blandt Danmarks største og mest præstigefyldte ungdomsstævner, og er som det eneste i Danmark en del af den europæiske ungdoms tour YET. I år var en håndfuld af Stenhusets spillere afsted og det skulle vise sig at gå ganske godt for vores spillere.

I puslingerækken fik Benjamin W.N. Jensen med 932 på 6 serier kæmpet sig videre til finalespillet som nummer 8.  Han stod her over for den forsvarende puslingemester Daniel Harding fra England. Efter en spændende og tæt kamp måtte Benjamin desværre se sig slået 2-1, og sluttede derfor med en top 8 placering.

I ungseniorrækken fik Stefan Schou Larsen ligeledes kæmpet sig videre til finalen. Efter to gode indledende starter tog han med 1178 som den højeste, 7. pladsen ind i finalen. Her skulle han op i mod en velspillende Martin Biltoft, der desværre også trak det længste strå. I en af serierne spillede de to spillere uafgjort, og skulle ud i en roll-off. Her lavede Martin en strike, hvor Stefan på et rigtig godt slag måtte nøjes med en 9’er. Stefan tabte kampen med 2-1 og sluttede derfor med en top 8 placering.

I pigerækken havde vi 3 med fra Stenhuset. Mille Lindstrøm lavede 835 på 6, og sluttede som nummer 33, og Maria Jul Jensen lavede 895 på 6 og sluttede som nummer 29. Sidste deltager fra Stenhuset var Emma Kalmar Møller Jensen. Emma fik efter en halvskidt første start fundet en plan der virkede. I kvalifikationens sidste start satte hun alle andre til vægs, og med 1237 på 6 serier vandt hun både starten, og sikrede sig en sikker 1. plads ind i finalerne. Søndag gik finalerne i gang og Emma fortsatte, hvor hun slap. I forholdsvis overbevisende stil vandt hun både sin top-16 kamp 3-0, og sin top-8 kamp 2-0. Her efter stod den på et nordjysk opgør mod Julie Bendsen fra Hjørring. Igen sejrede Emma med 2-0 og var nu i finalen. Finalen var mod Laura Laugesen fra Stars and Strikes, og igen igen igen vandt Emma stensikkert med 2-0. Og Emma var dermed årets vinder af Køge Youth Masters. Emma var absolut bedst i de indledende runder, og vandt imponerende 9 ud af 9 mulige serier igennem finalespillet. En formidabel præstation og en flot sejr af Emma.