Julie Bendsen er DANSK MESTER

Stenhusets Julie Bendsen vandt i weekenden det danske mesterskab for juniorer mix i Grøndalcentret i København. 

Julie stillede op sammen med en velspillende Emil Høstbo fra Pin-Crackers (København). I indledende scorede de to til sammen 2236, hvilket rakte til en foreløbig førsteplads i den indledende kvalifikation. 

I semifinalen (4 serier) talte den indlednede score med, og dermed kunne Julie og Emil reelt slappe en smule af. De blev kun fjerdebedste mixhold i semifinalen, men fastholdt alligevel førstepladsen med en margin på 124 kegler i kraft af det gode indledende resultat. 

I finalen skulle Julie og Emil op imod Nicolas Carter (Haslev) og Mia Madsen (HUK 96). Finalen blev spillet over to serier. Julie og Emil gav sig selv et rigtig godt udgangspunkt med en sikker sejr på 367-283 i første serie, og så betød det ikke noget, at anden serie blev tabt 299-335. Julie og Emil vandt samlet 666-618 og kan nu kalde sig danske mestre i mix. Stenhuset ønsker stort tillykke.

Der var også andre spillere fra Stenhuset med i mesterskabet. 

I juniorrækken blev Mille Lindstrøm og Benjamin W.N. Jensen nummer 13 med 1666. Det blev aldrig lige deres mesterskab! I ynglingerækken sluttede Camilla Tranum og Niklas J. Sørensen på 8. pladsen med 2028 og fik dermed ikke adgang til semifinalen.

Template Design Ext-joom.com