Flere medaljer til Stenhuset ved JM Ungdom

Bowl'n Fun Viby ved Århus lagde lørdag d. 17/11 baner til de såkaldte vestmesterskaber for ungdom (jydsk-fynske mesterskaber). Stenhuset stillede til start med fire spillere, og de gjorde en ganske fornuftig figur.

Mest iøjnefaldende var Julie Bendsen, der sikrede sig et yderst velfortjent mesterskab i rækken for junior piger. Julie scorede flotte 1160 i indledende runde, hvilket sikrede kvalifikation til kvartfinalen på en flot førsteplads. Også Mille Lindstrøm kvalificerede sig til kvartfinalen på en fjerdeplads med 1004.
Med 696 på fire serier i kvartfinalen fastholdt Julie sin førsteplads, mens Mille med 680 lige akkurat sikrede sig den fjerdeplads, der gav adgang til semifinalen, Hendes margin til nærmeste forfølger var 11 kegler!

Qua placeringerne som nummer 1 og 4 skulle Julie og Mille mødes i semifinalen, og her viste Julie sig stærkest. Hun vandt i to serier 189-156 og 219-173. I finalen mødte Julie Mia Madsen fra HUK 96, og også her vandt Julie flot og sikkert i to serier 171-143 og 202-186. Stort tillykke til Julie med vestmesterskabet. Og tillykke til Mille med bronzen.

Mille og Julie kunne i øvrigt glæde sig over en flot GULDMEDALJE i double, hvor de vandt med 2165 kegler - 52 kegler foran nærmeste forfølgere.

Der var flere medaljer til Stenhuset. Lukas Erik Nielsen vandt en flot sølvmedalje i double i rækken for mikropuslinge sammen med sønderjyske Tristan Noyé fra Bov IF. Lukas Erik scorede 541 og kvalificerede sig dermed også til den individuelle semifinale. Her vandt han en meget tæt kamp mod Gustav Johnsen fra Trekanten med en flot score på 234 på 2 serier.

I finalen skulle Lukas Erik møde Christian L. B. Christensen fra Trekanten, og her måtte vores unge talent desværre bøje sig. Han tabte finalen 267-304 i to serier. Men Lukas Erik fik to flotte sølvmedaljer om halsen - en i double og en i single.

I juniorernes drengerække havde Benjamin W.N. Jensen en offday og kvalificerede sig desværre ikke til kvartfinalen.

Stort tillykke til Julie, Mille og Lukas Erik med medaljerne.