Smal sejr i katastrofal kamp i herreligaen

Af: Claus Sørensen

Søndag skulle herreliga holdet forsøge at tage sæsonens første sejr. Hjemme mod bundproppen Suså BC fra Næstved, var der forventet en storsejr, men det skulle vise sig at blive en helt anden kamp end nogen havde turdet forvente. Taktikken og valget af olieprofil var det samme som lørdag, og tilbage i truppen var Lars der erstattede Jeremy.

Kampen startede stort set som forventet. Vi spillede fornuftigt og Suså havde det meget svært ved at finde noget der virkede på den valgte oliering, og vi kom derfor hurtigt i front. Mod slutningen af serien måtte vi dog desværre indkassere et nederlag i den ene double, da marginalerne ikke gik vores vej. De øvrige doubler vinder vi sikker og vinder serien 6-2.

Anden serie blev en gentagelse af første. Vi starter fornuftigt og det ligner 8-0 hele vejen, men får igen smidt 2 point da marginalerne ikke går vores vej. Så 6-2 igen, og en føring på 12-4.

Og så tog kampen en markant drejning. Banerne ændrede sig, og dette var vi ligesom lørdag ikke i stand til at få løst. Vi begyndte at spille dårligere, vores første slag efterlod store opstillinger, og vores spare spil var utilgiveligt dårligt. Dette medførte naturligvis at vores scores faldt drastisk, og med sølle 1041 kegler måtte vi indkassere et 6-2 nederlag. Og nedturen var ikke komplet endnu. Efter en helt katastrofal 4. serie, der endte med et samlet keglefald på 1029, blev vi udspillet af ligaens absolut dårligste hold, og tabte sikkert 0-8. Nu var vi bagud 18-14.

5. og 6. serie bød på en smule genrejsning. Vi får hævet vores niveau en smule, samtidigt med at Suså falder en del, og dette gør at vi vinder begge serierne med 6-2, og vinder derfor kampen 26-22. Vi vælter på dagen 300 kegler mere end vores modstandere, men taber alle tætte serier. Primært fordi vi selv smider det væk. Så trods sejren, må det konkluderes at resultatet var stærkt kritisabelt og at vi som hold skal finde et helt andet niveau frem.

Kampen blev meget præget af banernes store udfordringer, men fik samtidigt udstillet vores holds bundniveau, hvilket var langt under acceptabel standart. Et samlet keglefald på 6382, vidner om at vi som hold kollektivt havde en helt forfærdelig dag. Kløjer blev med sine 1117 kegler, den eneste der spillede alle 6 serier, og derved også topscorer, i en kamp hvor ingen af de 7 spillere kan være stolt af sin indsats.

Næste runde er om 4 uger, hvor vi på hjemmebane tager i mod oprykkerne fra Sisu, og de forsvarende danske mestre fra Trekanten.

Template Design Ext-joom.com