2. division herrer: Stenhuset (igen) skidt fra start

Herrernes 2. hold er de seneste tre sæsoner sluttet i toppen af 2. division, når sæsonen var omme. Men desværre har holdet en kedelig tradition for at komme skidt fra start. Lørdag var der sæsonpræmiere på udebane mod oprykkerne fra BBKL og det blev en "lunken" præstation af Stenhusets hold. Keglemæssigt spillede de to hold stort set lige op, men hjemmeholdet var klart skarpest i de tætte serier, og derfor endte kampen med en sejr på hele 30-18 til hjemmeholdet. 

Det var bestemt ikke Stenhusets forventning, at vi skulle lide et så stort nederlag i sæsonens første kamp - men vi kan ikke sige så meget andet, end at hjemmeholdet spillede en god kamp, mens Stenhuset var for uskarpe. 

Begge de første serier endte 4-4 (1102-1134 og 1117-1143). Stenhuset vandt altså begge serier på keglerne, men tabte i begge serier to doubler. Spillet var bestemt fornuftigt. I første serie var Gabi bedst med 206, mens Bo (236) og Per D (203) spillede en rigtig god anden serie. 

Herefter faldt Stenhusets spil desværre sammen. I tredje serie fik hjemmeholdet "lov" til at vinde 8-0 med en score på kun 1093. Stenhuset scorede 1049. Alle tre doubler var tætte, men de endte desværre alle med at gå hjemmeholdets vej. 

I fjerde serie så det også ud til, at vi skulle tabe 8-0, men Daniel og Jacob snuppede en sejr med blot én kegle. I femte serie fik Stenhuset så lidt optur med en sejr på 2-6 (1038-1058). Hjemmeholdet slap foden fra speederen i denne serie, og vi burde naturligvis have vundet 8-0 - men især det ene banesæt voldte os store problemer. 

Sjette serie så faktisk længe ud til at gå Stenhusets vej, måske endda en 0-8 sejr. Per Dennis og Bo tabte desværre pusten og tabte. Jacob/Per H så ud til at vinde hele serien, men i 10. rude blev det til to store splits. Så skulle Carsten fra Brønderslev, der havde strike i 9. rude, bruge en double i 10. rude. Det fik han, og så vandt hjemmeholdet med to kegler i doublen og serien endte 6-2 (1064-1020). 

Stenhuset kan bestemt ikke være tilfreds med hverken spillet eller resultatet. Vi må op på hesten igen om 14 dage på hjemmebane. 

Topscorer: Bo Lentz 1135. 

Template Design Ext-joom.com