Fjerdeplads til Sascha Wedel ved JM Mix

I denne weekend har adskillige spillere fra Stenhuset været i aktion under JM Mix for seniorer i Løvvang Bowling Center. Generelt for mesterskabet kan man sige, at den 35 fod lange olie voldte problemer for en lang række bowlere. Manglende præcision blev hårdt straffet, og der var samlet set meget få resultater over 1200.

Én af de få, der leverede en stabil og solid præstation var Sascha Wedel. Sammen med sin faste mix-makker, Paul Hutchinson fra BK Thor 94, lagde hun sig i spidsen efter den første start. Sascha scorede 1161, mens Paul scorede 1176. De to spillere har efterhånden spillet mix samme i nogle år, og dette makkerskab har budt på både store triumfer (læs guldmedaljer) og bragende nedture. Denne weekend må nok betegnes som en optur - selvom det selvfølgelig ville have været rart med en medalje!

Der var flere Stenhus'ere, der skaffede sig adgang til semifinalerne, som blev afviklet søndag middag. Henrik Klujeff (Kløjer) scorede 1157, og kvalificerede sig således som nummer 6 sammen med Betina Hansen fra Five o'Clock. Udenfor semifinalen blev Stine N. Johansen den bedst placerede spiller fra Stenhuset - hun sluttede som nummer 18 sammen med Lasse Scherlund fra Grindsted.

I semifinalen var det Sascha, der trak læsset. Med 1201 (1084 til Paul) sørgede hun for, at parret holdt fast i toppen. Ganske vist snak de fra 2. til 3. pladsen, men finaleadgangen var i hvert fald sikret. Kløjer scorede 1120 (1089 til Betina), og dermed sank de ned på 8. pladsen, hvilket ikke gav adgang til matchplayfinalen.

I trinfinalen startede Sascha og Paul formidabelt med serier på hhv. 202 og 235. Sascha fortsatte efterfølgende med serier på 212 og 201, men desværre gik luften til sidst af ballonen. Jyske mestre blev Morten & Malene Christoffersen (hhv. Cimbrer og Five o'Clock) med totalt 6809 kegler. Med 6577 blev Sascha og Paul nummer 4 - sølle 15 kegler efter bronzevinderne fra Trekanten.

Samtlige resultater kan ses på www.jbwu.dk

Template Design Ext-joom.com