Danmarks Bowling Forbunds Pulje A i ungdomsturneringen endte med både guld og sølv til Stenhusets ungdomshold.

Sidste spillerunde i Silkeborg blev dog lidt af en farce. Både Stenhuset, Hjørring og Randers endte med at forlade hallen i protest mod urimelige forhold i Bowl'n Fun, hvor der på ingen måde var gjort rent efter aftenen i forvejen.

Det ændrer dog ikke på, at Stenhuset 1 (Oscar, Mayan, Lukas Erik og Julie) kunne hænge guldmedaljerne om halsen.

Stenhuset 2 (Casper, Oliver, Matilde og Adam) vandt sølv!

Bronzen gik til Hjørring BC, mens RBK 90 snuppede fjerdepladsen.

Stort tillykke til vores hold med en flot sæson

Stenhuset stiller i denne sæson op med to ungdomshold i Pulje A, hvor vi dyster mod Hjørring BC og Silkeborg Bowling Team.

Til dagens runde stillede Stenhuset med et pigehold (Emma, Mayan og Mia) og et drengehold (Peter, Lukas Erik, Sebastian og Casper). 

Pigeholdet lagde ud med at tabe knebent til Hjørring BC med 373-389, men herefter blev det til 5 sejre på stribe. Bedste kamp blev mod Silkeborg, som Stenhuset vandt 427-303. Mayan blev med 787 dagens topscorer på holdet.

Drengeholdet høstede 4 point efter sejre over hhv. Hjørring og Silkeborg. Topscorer blev Peter med 600. 

Pigeholdet (Stenhuset 1) har 10 point på førstepladsen, mens drenge holdet (Stenhuset 2) deler tredjepladsen med 4 point.

Stenhusets 1. hold, som i dag d. 22/8 kun tabte en enkelt kamp til Hjørring BC, er sikker på guldmedaljer i dette års ungdomspulje. 

Stenhusets 2. hold avancerede til 3. pladsen efter 3/4 sejre i dagens kampe.

Både RBK 90 og ST måtte sende afbud til dagens kampe :-(

 

Stenhusets ungdomshold havde hjemmebane i denne sæsons 5. runde i ungdomspulje 1. 

Vores førstehold (Lasse, Line, Lukas Erik og Mayan) vandt alle fire kampe mod Hjørring BC, RBK 90, Stenhuset 2 og ST, som ikke mødte op.

Vores andethold (Peter, Mia, Emma og Julie) vandt og Hjørring BC og ST, men tabte til Randers og førsteholdet.

Efter fem runder ligger Stenhuset 1 på førstepladsen mens Stenhuset 2 ligger på andenpladsen. Sådan skal det se ud!

Stenhusets ungdomshold spillede i den forgangne weekend 3. runde i den nordjyske pulje A. Det foregik i Bowlinghallen Viborg - og Stenhusets gjorde det rigtig godt!

Vores 1. hold vandt 4/4 kampe, mens vores 2. hold høstede tre sejre. 

Det betyder, at Stenhuset nu ligger nummer 1 og 2 i stillingen :-)

Lørdag d. 13. april 2019 blev Nordjyllands Ungdoms Cup for første gang spillet i Aars Bowling Center, og denne gang med 16 deltagere og et rekordstort hold fra Stenhuset.

Stenhuset fik en samlet 3. plads i 4. runde, hvilket bragte os op på 20 point samlet. Det betød GULDMEDALJE i det samlede regnskab.

Hjørring BC blev nummer 2 med 19 point, mens HIK blev nummer 3 ligeledes med 19 point.

Mayan, Lukas Erik, Camilla og Emma fik dobbelt førsteplads, da de også sejrede i fjerde rundes turneringsdel 2.

Tillykke til alle ungdomsspillerne med den flotte sejr.

 

Stenhusets ungdomshold (Mille, Benjamin og Julie) fik en hård weekend i Kolding Bowlinghal (lørdag) og Odense Bowlinghal (søndag). Lørdag lykkedes det ikke at høste point i de 7 kampe, mens det søndag blev til en enkelt sejr over Brasilia i en velspillet kamp fra Stenhusets side. 

Stenhuset må dermed fortsat friste en tilværelse på ligaens sidsteplads. 

TAK til Kjeld og Torben, som tog chauffør- og holdledertjansen.

Hele seks spillere fra Stenhuset var til start i denne weekends tredje runde i Nordjyllands Ungdoms Cup i Hjørring Bowling Center. 

Der var debut til Tobias, Filippa, Patrick og Benjamin fra Aars afdelingen.

Selvom Stenhuset måtte nøjes med fjerdepladsen i dagens holdkonkurrence har vi stadig mulighed for flotte medaljer, når sidste runde spilles i Hobro!

Tak for flot opbakning til dagens spillerunde!

Denne sæsons ungdomsliga blev skudt i gang allerede i weekenden d. 18.-19. august, hvor 1. og 2. runde blev spillet i hhv. World Cup Hallen (Rødovre) og Grøndalcentret. Knap var træningen altså kommet i gang efter sommerferien, før vores ungdomsspillere skulle i aktion.

De to runder viste, at årets ungdomsliga ser ud til at blive forholdsvis tæt. Stillingen efter weekenden afslører nemlig, at rigtig mange hold ligger med 10-14 point. 

Stenhuset manglede desværre både lidt skarphed og lidt marginaler i weekendens runder. Det lykkedes at skrabe 10 point sammen (6 lørdag og 4 søndag), og dermed indtager Stenhuset p.t. sidstepladsen i ligaen - men kun 2 point bag en række af de andre hold. Lørdag lykkedes det at slå gode hold som Brasilia, Haslev BK og Ravnsborg. Kampen mod Ravnsborg blev Stenhusets bedste med 505 kegler til os. Vores dårligste præstation blev leveret mod Pin Crackers, hvor det kun blev til 413 kegler.

Søndag var det Trekanten og Brasilia, der blev slået :-)

Der var debut til Julie Bendsen på Stenhusets hold. Holdleder var Annette Pedersen.

Stillingen forventes endeligt opdateret på bowlingportalen i løbet af ugen.

Efter fem point i lørdagens hjemmerunde i Løvvang blev søndagens tur til Herning desværre ingen succes for Stenhusets ungdomsligahold. 

Det blev kun til to point, og dermed én sejr og seks nederlag.

Det lykkedes at besejre hjemmeholdet HUK 96 i det, der også var Stenhusets bedste serie. Her vandt vi 547-513 og hele holdet spillede fin bowling :-)

Efter dagens runde er Stenhuset fortsat næstsidst i ligaen, tre point foran Smut fra Odense.