Ved UDM i Odense d. 13. marts 2022 blev Stenhusets Julie Bendsen kåret som årets ungdomsatlet 2022 i Danmarks Bowling Forbund. Det blev hun på baggrund af denne indstilling:

Bowlingklubben Stenhuset indstiller hermed Julie Bendsen (300703-JUBE) til titlen som årets ungdomsatlet 2021/22
 
Julie har leveret storartede sportslige præstationer, selv i en tid, hvor corona har sat en stopper for langt de fleste stævner og mesterskaber.
 
Det mest bemærkelsesværdige var uden tvivl EYC (European Youth Championsships) i hollandske Tilburg. Her vandt hun EM sølv med det danske landshold og individuel bronze efter en fantastisk all-round præstation.
 
Julie har i denne sæson, trods sin unge alder, etableret sig som fast spiller på Stenhusets hold i dameligaen. Her var hun lørdag d. 5/3 med til at slå ny dansk rekord på 6 serier (AM), da Stenhuset slog Brasilia 40-8 med en holdscore på 7557. Julies personlige score i denne kamp var 1278. 
 
Julie har også adskillige medaljer ved både vestmesterskaberne såvel som UDM på CV'et, både som junior- og ynglingespiller.

Julie er meget bevidst om, at man i en idrætsforening skal yde for at man kan nyde. Hun er således med "på holdet", når der skal tjenes penge til klubkassen, bl.a. som medhjælper ved koncerter og arrangementer i Nordjylland.
 
Julie er en fremragende holdspiller, en fokuseret individuel spiller og smilende, engageret klubkammerat.

Af disse årsager mener vi i Stenhusets bestyrelse, at Julie Bendsen vil være en værdig modtager af titlen som årets ungdomsatlet 2021/22.
 
På bestyrelsens vegne
Per Høberg
Ungdomsleder

To ungdomsspillere fra Stenhuset drog i weekenden d. 12.-13. marts 2022 den lange tur til Odense for at deltage i de danske ungdomsmesterskaber 2022. Det kom der to flotte medaljer ud af - dvs en medaljehøst på 100% :-)

Lukas Erik Nielsen stillede op i puslingerækken. Han scorede 863 kegler i indledende runde (et snit på 143), herunder en flot serie på 178 i 5. serie. Det rakte til en indledende 2. plads i puslingerækken og dermed adgang til kvartfinalen.

I kvarfinalen scorede Lukas Erik 853 og sluttede dermed på en samlet 3. plads. Det gav adgang til semifinalen, hvor han skulle op mod Oliver Ankerdal fra Sydjysk Bowling Team. Det blev en MEGET tæt kamp. Lukas Erik vandt den første serie med 177-166, men tabte desværre anden serie 150-138. Dermed tabte Lukas Erik samlet med sølle én kegle (316-315). Men mesterskabet sluttede med, at Lukas Erik fin en flot og meget velfortjent bronzemedalje om halsen.

I rækken for ynglinge piger stillede Julie Bendsen op. Julie scorede 1094 og sluttede dermed på 7. pladsen, hvilket ikke gav adgang til det individuelle finalespil. Til gengæld vandt Julie Sølv i double sammen med Hanne B. Antonsen fra Trekanten. Stort tillykke med det :-)

Følg dette link for at se udtrækningslisten

Så er vi klar til en ny bowlingsæson i Stenhuset - forhåbentlig uden coronarestriktioner :-)

Første ungdomstræning efter sommerferien er torsdag d. 12/8 kl. 16.30.
Første seniortræning efter sommerferien er torsdag d. 19/8 kl. 19.00. Der er medlemsmøde 20.15.

Torsdag d. 12/8 er der ligeledes sommertræning kl. 19.00 for interesserede seniormedlemmer, som IKKE skal spille Aalborg Cup.

NYE MEDLEMMER ER HJERTELIGT VELKOMNE. Vi tilbyder altid en måneds bowling gratis og uforpligtende, så du kan se, om det er noget for dig.
Børn og unge under 18 år: Torsdage kl. 16.30 - 17.30
Voksne: Torsdage kl. 19.00 - 20.00
Familiebowling - ale generationer kan være med: Torsdage kl. 16.30 - 17.30

Herrernes 1. hold starter sæsonen i weekenden d. 5.-6. september hjemme mod hhv. Sydjysk og LBC
Damerne starter sæsonen i weekenden d. 5.-6. september hjemme mod Trekanten og ude mod Brasilia.
Herrernes 2. hold starter sæsonen i weekenden d. 5.-6. september ude mod Team Århus og Smut.
Herrernes 3. hold starter sæsonen d. 12/9 ude mod BK Himmerland.
Ungdomsholdene starter sæsonen d. 9/10 i Løvvang Bowling Center.

Stenhusets klubmesterskab måtte i foråret, som så mange andre arrangementet, udsættes pga COVID-19. I dag blev mesterskabet så afviklet i Løvvang Bowling Center. Der var desværre "kun" 26 spillere til start, men mange havde andre gøremål og datoen blev meldt ud med relativt kort varsel. Det positive var, at vi inkl. tilskuere kunne holde os under det aktuelle forsamlingsforbud på 50 personer.

Klubmesterskaberne blev afgjort som følger:

UNGDOM: Lasse, Mayan og Line dystede mod hinanden. I første serie var Lasse suveræn med en serie over 200, mens Line sneg sig foran Mayan med godt solidt spil. I finalen var Line skarpest og vandt 154-146. Dermed er Line Møller Christensen klubmester for ungdom i 2020 og får den fine gamle vandrekegle fra 1970'erne til ejendom i ét år.

DAMER: Ruth og Carina trak de korteste strå i semifinalen. I en velspillet finale vandt Maria med 203-185 over Randi, og kan dermed kalde sig klubmester. Stort tillykke!

HERRER: Gabi og Alex måtte se sig slået af Anders og Kløjer i semifinalen. Finalen blev meget tæt, men Anders vandt sit første klubmesterskab efter sejr på 195-184. Tillykke med det.

Der blev uddelt:
GULDMEDALJER til herrernes 1. hold i 1. division vest
GULDMEDALJER til herrernes 2. hold i 2. division nord
GULDMEDALJER til ungdommens 1. hold i pulje A

SØLVMEDALJER til damernes 2. hold i pulje 1

BRONZEMEDALJER til ligadamerne 
BRONZEMEDALJER til ungdommens 2. hold i pulje A

Ungdommens fiduspokal (flest point i kampe) tilfaldt Lasse Kristiansen med et snit på 3,6 (!)
Ungdommens puslingepokal blev tildelt Peter Severinsen, som dog ikke var til stede.
Ungdommens ærespokal blev tildelt Lasse Kristiansen for god sportslig udvikling, godt humør, godt kammeratskab og meget mere.

Tak til alle deltagere og tilskuere for et godt klubmesterskab. 

Danmarks Bowling Forbunds bestyrelse har besluttet, at sæsonen 2019/20 skal spilles færdig efter den lange coronanedlukning. Det foregår i august og september.

Stenhusets herrehold i 1. og 2. division ligger begge til guld, og får nu mulighed for at spille guldmedaljerne i hus.

Stenhusets herrehold i 3. division spiller også med om medaljer.

I dameligaen er Stenhuset sikker på kvalifikation til slutspillet, som skal spilles d. 19.-20. september.

2. hold damer spiller ligeledes om medaljer.

Vi glæder os til en spændende fortsættelse på sæsonen

Stenhusets juletombola 2019 er udsolgt, og vi har tirsdag den 24. december 2019 udtrukket vinderne af hovedgevinsterne.

 

Resultatet af udtrækningen blev:

 

1. præmie: 800

2. præmie: 700

3. præmie: 100

4. præmie: 1000

5. præmie: 600

6. præmie: 900

7. præmie: 200

8. præmie: 300

9. præmie: 500 

10. præmie: 400

 

En video af udtrækningen kan ses her: https://youtu.be/pcziOQlc6B0

 

Hvis du har vundet en af hovedpræmierne, kan afhentning aftales nærmere med klubbens kasserer Kirsten Larsen, der kan træffes på mobil 26 74 32 96.

I den forgangne weekend blev vestmesterskaberne (de jysk-fynske mesterskaber) for ungdom spillet i Løvvang Bowling Center. Det blev en rigtig god oplevelse for Stenhusets ungdomsspillere. 

Julie Bendsen (ynglinge) blev individuel jysk/fynsk mester efter finalesejr på 214-167 over Laura Laugesen fra Horsens. Julie havde i indledende runde scoret 1057 og 522 i kvartfinalen. Stort tillykke til Julie med guldet, og i øvrigt også med guldet i double, som hun vandt sammen med Cecilie Dam fra Trekanten, Kolding.

Hos puslingene vandt Lukas Erik Nielsen og Peter Bang Severinsen en flot bronzemedalje i double :-) Begge drenge var også med i den individuelle kvartfinale, hvor de sluttede som nummer 5 og 6.

Hos juniorerne vandt Mia Severinsen og Line Møller Christensen ligeledes bronze i double. I den individuelle kvartfinale scorede hun 406 og sluttede som nummer 6.

Endelig vandt Lasse Kristiansen en sølvmedalje i double (ynglinge) sammen med Tjalfe Garval fra Horsens. Lasse kvalificerede sig også til den individuelle kvartfinale, hvor han med 501 desværre sluttede på den samlede femteplads, lige udenfor finalefeltet.

STORT TILLYKKE MED ALLE MEDALJERNE

Bowlingsæsonen 2019/20 startede i weekenden d. 7.-8. september.

Ungdomsholdene i pulje 1 startede med en hjemmebanerunde i Løvvang. Stenhuset 1 (Lasse, Line, Lukas Erik og Mayan) vandt 4/5 kampe og høstede dermed 8 point. Det blev kun til et knebent nederlag til ST. 2. holdet vandt over RBK 90 men tabte desværre de øvrige kampe.

Herreholdet i jysk-fynsk turnering fik en fremragende start, da det blev til maximumpoint i første indledende runde. Holdet: Stefan, Jacob, Bo og Morten gjorde en god figur og spillede god bowling. Vi vandt puljen foran BK Outsiders. Tillykke med en supergod sæsonstart.

Onsdag d. 1. maj 2019 blev årets klubmesterskab afviklet i Løvvang Bowling Center.

Resultaterne blev som følger:

Damer
Lone Toft Thomsen blev klubmester efter en meget velspillet indledende runde og en flot finale. De fire semifinaledeltagere var Lone, Stine, Anne og Julie. Lone scorede 237(+5) og spillede sig dermed sikkert i finalen. Modstanderen blev Anne, som i semifinalen scorede 204(+15). Julie måtte sande at 192(+10) desværre ikke var nok. Stine scorede 189. 
I finalen vandt Lone med 225 - 174 over Anne og kan dermed kalde sig klubmester.

Herrer
Herrernes semifinale blev også meget velspillet. Anders, der havde spillet en meget flot indledende runde, blev slået ud efter en serie på 180(+15). Trods en flot serie på 212(+10) blev Jacob også slået ud. Til finalen kvalificerede sig Bo (226) og Torben (223+5). I finalen vandt Torben med 201-153 og kan dermed kalde sig klubmester for 3. gang i karraieren (og for anden gang på 3 år).

Ungdom
Ungdommens semifinale talte Camilla, Mia, Line og Lasse. Camilla gik sikkert videre til finalen efter 156+15. Mia var næstbedst i rene kegler (143), men Lasse fik finalepladsen i kraft af sit handicap fra placeringen i indledende runde (140+10). Line (123+5) blev også slået ud. I finalen vandt Camilla en meget tæt kamp med 177-176 over Lasse, og hun kan dermed kalde sig klubmester.

Klubmester for puslinge (ingen finale) blev Peter Severinsen.

I tre senior- og to ungdomsrækker blev der uddelt i alt 15 rækkepræmier. Tillykke til alle præmietagerne.

Ungdommens pokaler blev uddelt som følger:

Fiduspokalen blev tildelt Julie Bendsen, som i sæsonens ligakampe har høstet flest point.

Puslingepokalen blev tildelt Mayan Weber Bruun ("smilende Mayan") for flot sportslig fremgang og godt kammeratskab

Ærespokalen blev tildelt Julie Bendsen for flotte sportslige resultater i ind- og udland og god sportsånd.

 

TAK til Bruno, Preben og alle andre, som havde andel i et vellykket "afterparty" med pølser, drikkevarer og præmieoverrækkelser

Underkategorier