Løvvang Bowling Center lagde i weekenden d. 11.-12. marts 2023 baner til forbundsmesterskaberne (FBM) for ungdom, dvs. det danske ungdomsmesterskab. Det blev en stor succes for Stenhuset

Lad os smutte en tur igennem aldersklasserne for at se, hvordan det gik for Stenhusets spillere.

I rækken for MIKROPUSLINGE vandt Jeppe Elias Høberg bronze i double sammen med Toke Olander fra Sydjysk Bowling Team. Jeppe scorede 372 kegler på 4 serier, hvilket rakte til en individuel fjerdeplads. Thor Schormann Fiedel og Joachim Erik Høberg sluttede på fjerdepladsen i double, 8 kegler efter Jeppe og Toke. 

I PUSLINGErækken sluttede Adam Myrup Lund Hedegaard og Lukas Erik Nielsen på hhv. 2. og 3. pladsen efter indledende runde. Med til sammen 1802 blev de DANSKE MESTRE i double og fik en flot guldmedalje hængt om halsen :-)
Efter søndagens kvartfinale havde Lukas Erik spillet sig op på førstepladsen, mens Adam holdt fast i tredjepladsen. Lukas Erik sluttede kvartfinalen med en serie på 210 og nåede flotte 1053 i kvartfinalen. 
I semifinalerne havde Stenhuset-drengene ikke heldet med sig. Lukas Erik tabte samlet 299-303 til Magnus Splid Nielsen fra BK Viborg, mens Adam tabte 264-286 til Magnus Krog fra S.A.S København. Dermed fik begge drenge individuelt bronze

I JUNIORRÆKKEN sikrede Julie Guldbæk sig en flot sølvmedalje i double i pigerækken sammen med Laura G. Thomsen fra Sydjysk Bowling Team. Samtidig gik hun videre til kvartfinalen på en individuel tredjeplads (972 kegler). Fjerdepladsen sluppede Mathilde Gørler med 900 point.
I kvartfinalen forsvarede Julie tredjepladsen, mens Mathilde desværre dumpede ned på sjettepladsen, hvilket ikke gav adgang til semifinalen. Julie scorede 994 i kvartfinalen.
Semifinalen blev endestationen for Julie, da hun tabte til sin makker Laura med 307-341. Dermed fik også Julie en individuel bronzemedalje.

I rækken for ynglinge drenge blev Benjamin W. N. Jensen nummer 11, mens Oscar, Casper og Oliver blev hhv. nummer 9, 11 og 12 i juniorernes drengerække.

I pigerækken sluttede Mayan med 1025, desværre lige akkurat ikke nok til kvartfinaleadgang.

Tillykke til alle Stenhusets medaljetagere. Tak til alle trænere, forældre og tilskuere, der lagde vejen forbi Løvvang denne weekend.

Stenhuset havde i weekenden d. 19.-20. november 2022 flere end to håndfulde spillere til start i Sams Ungdomstræf i Løvvang Bowling Center. Det er mange år siden Stenhuset har været så flot repræsenteret i stævnet, og det skyldes den store tilgang af ungdomsmedlemmer, som vores klub har haft siden den seneste coronanedlukning. 

Ikke alene var mange spillere til start - de klarede sig også flot rent resultatmæssigt.

Oliver vandt den indledende handicaprække for puslinge/juniorer suverænt med 1543 kegler (heraf 1003 i rene kegler). Oscar (6) og Lukas Erik (9) spillede sig også i top 10 i denne række. Top otte kvalificerede sig til mellemrunden.

I ynglingerækken blev Benjamin W. Nørgaard Jensen den bedst placerede spiller fra Stenhuset på 12. pladsen (1327)

I mellemrunden (junior/puslinge) fastholdt Oliver sin førsteplads, mens Oscar med suveræne 806 kegler på 4 serier (uden handicap) i mellemrunden fik sig spillet op på fjerdepladsen.

I søndagens finaler spillede Oscar en helt fantastisk semifinalekamp mod Tobias Bryde fra SISU. Oscar scorede 236 mod 223 til københavneren. Dette vel at værke uden handicap. Efterfølgende skulle Oliver og Oscar op mod hinanden, og her vandt Oliver med 178-131. Dermed sluttede Oscar på 3. pladsen mens Oliver skulle spille individuel finale mod Tobias Brygger fra Brasilia. Her scorede fynboen en suveræn serier på 259, så Oliver var chanceløs. Men stort tillykke med meget flotte placeringer til Oliver & Oscar. 

Alle resultater fra stævnet kan ses her: http://bowling-aalborg.dk/page6192717.aspx

Her kan du også se, hvad Stenhusets mange debutanter præsterede.

 

Ved UDM i Odense d. 13. marts 2022 blev Stenhusets Julie Bendsen kåret som årets ungdomsatlet 2022 i Danmarks Bowling Forbund. Det blev hun på baggrund af denne indstilling:

Bowlingklubben Stenhuset indstiller hermed Julie Bendsen (300703-JUBE) til titlen som årets ungdomsatlet 2021/22
 
Julie har leveret storartede sportslige præstationer, selv i en tid, hvor corona har sat en stopper for langt de fleste stævner og mesterskaber.
 
Det mest bemærkelsesværdige var uden tvivl EYC (European Youth Championsships) i hollandske Tilburg. Her vandt hun EM sølv med det danske landshold og individuel bronze efter en fantastisk all-round præstation.
 
Julie har i denne sæson, trods sin unge alder, etableret sig som fast spiller på Stenhusets hold i dameligaen. Her var hun lørdag d. 5/3 med til at slå ny dansk rekord på 6 serier (AM), da Stenhuset slog Brasilia 40-8 med en holdscore på 7557. Julies personlige score i denne kamp var 1278. 
 
Julie har også adskillige medaljer ved både vestmesterskaberne såvel som UDM på CV'et, både som junior- og ynglingespiller.

Julie er meget bevidst om, at man i en idrætsforening skal yde for at man kan nyde. Hun er således med "på holdet", når der skal tjenes penge til klubkassen, bl.a. som medhjælper ved koncerter og arrangementer i Nordjylland.
 
Julie er en fremragende holdspiller, en fokuseret individuel spiller og smilende, engageret klubkammerat.

Af disse årsager mener vi i Stenhusets bestyrelse, at Julie Bendsen vil være en værdig modtager af titlen som årets ungdomsatlet 2021/22.
 
På bestyrelsens vegne
Per Høberg
Ungdomsleder

To ungdomsspillere fra Stenhuset drog i weekenden d. 12.-13. marts 2022 den lange tur til Odense for at deltage i de danske ungdomsmesterskaber 2022. Det kom der to flotte medaljer ud af - dvs en medaljehøst på 100% :-)

Lukas Erik Nielsen stillede op i puslingerækken. Han scorede 863 kegler i indledende runde (et snit på 143), herunder en flot serie på 178 i 5. serie. Det rakte til en indledende 2. plads i puslingerækken og dermed adgang til kvartfinalen.

I kvarfinalen scorede Lukas Erik 853 og sluttede dermed på en samlet 3. plads. Det gav adgang til semifinalen, hvor han skulle op mod Oliver Ankerdal fra Sydjysk Bowling Team. Det blev en MEGET tæt kamp. Lukas Erik vandt den første serie med 177-166, men tabte desværre anden serie 150-138. Dermed tabte Lukas Erik samlet med sølle én kegle (316-315). Men mesterskabet sluttede med, at Lukas Erik fin en flot og meget velfortjent bronzemedalje om halsen.

I rækken for ynglinge piger stillede Julie Bendsen op. Julie scorede 1094 og sluttede dermed på 7. pladsen, hvilket ikke gav adgang til det individuelle finalespil. Til gengæld vandt Julie Sølv i double sammen med Hanne B. Antonsen fra Trekanten. Stort tillykke med det :-)

I den forgangne weekend blev vestmesterskaberne (de jysk-fynske mesterskaber) for ungdom spillet i Løvvang Bowling Center. Det blev en rigtig god oplevelse for Stenhusets ungdomsspillere. 

Julie Bendsen (ynglinge) blev individuel jysk/fynsk mester efter finalesejr på 214-167 over Laura Laugesen fra Horsens. Julie havde i indledende runde scoret 1057 og 522 i kvartfinalen. Stort tillykke til Julie med guldet, og i øvrigt også med guldet i double, som hun vandt sammen med Cecilie Dam fra Trekanten, Kolding.

Hos puslingene vandt Lukas Erik Nielsen og Peter Bang Severinsen en flot bronzemedalje i double :-) Begge drenge var også med i den individuelle kvartfinale, hvor de sluttede som nummer 5 og 6.

Hos juniorerne vandt Mia Severinsen og Line Møller Christensen ligeledes bronze i double. I den individuelle kvartfinale scorede hun 406 og sluttede som nummer 6.

Endelig vandt Lasse Kristiansen en sølvmedalje i double (ynglinge) sammen med Tjalfe Garval fra Horsens. Lasse kvalificerede sig også til den individuelle kvartfinale, hvor han med 501 desværre sluttede på den samlede femteplads, lige udenfor finalefeltet.

STORT TILLYKKE MED ALLE MEDALJERNE

Fem spillere fra Stenhuset var i denne weekend afsted til UDM i Grøndal. Her kommer et overblik over, hvordan de klarede sig.

Vi begynder med rækken for junior piger. Her scorede Julie Bendsen 1103 i indledende runde, hvilket bragte hende til kvartfinalen på en andenpladsen efter indledende runde. Mille Lindstrøm scorede 833, hvilket ikke rakte til en kvartfinaleplads.

I kvartfinalen skulle der atter spilles 6 serier, og her scorede Julie 946. Dermed dumpede hun ned på en samlet 3. plads, men med sikker margin på over 60 kegler til Karen Nielsen fra Sundby, som sluttede på den ærgerlige femteplads, som ikke gav semifinaleadgang. 

I semifinalen var Julie oppe imod Hanne Boros Antonsen fra Trekanten KIF. Julie vandt den første serie sikkert med 177-148 og efter anden serie, som Julie vandt sikkert 197-148, var der slet ingen tvivl tilbage. Julie var nu i guldfinalen, hvor modstanderen var Laura R Hartvigsen fra HUK 96. Her vandt Julie den første serie med 173-155, men kom så i problemer i anden serie, som hun tabte 129-146. Hun holdt dog lige akkurat skindet på næsen og vandt finalen med den smallest mulige margin: 302-301. STORT tillykke til Julie med det individuelle danske mesterskab

I doubledisciplinen stillede Julie og Mille op sammen, og her manglede de desværre 6 kegler for at sikre sig en bronzemedalje :-(

I rækken for Junior drenge blev Benjamin W. N. Jensen nummer 17 med 909, mens Lasse Kristiansen blev nummer 19 med 899. I double blev de to drenge nummer 8.

I rækken for ynglinge piger var Camilla Tranum tilbage efter en lang skadespause. Hun scorede 983 og blev nummer 10. 

Stenhuset ønsker Julie tillykke med GULDET og siger tak til turlederne Kjeld og Annette :-)

 

Bowl'n Fun Viby ved Århus lagde lørdag d. 17/11 baner til de såkaldte vestmesterskaber for ungdom (jydsk-fynske mesterskaber). Stenhuset stillede til start med fire spillere, og de gjorde en ganske fornuftig figur. 

Mest iøjnefaldende var Julie Bendsen, der sikrede sig et yderst velfortjent mesterskab i rækken for junior piger. Julie scorede flotte 1160 i indledende runde, hvilket sikrede kvalifikation til kvartfinalen på en flot førsteplads. Også Mille Lindstrøm kvalificerede sig til kvartfinalen på en fjerdeplads med 1004. 
Med 696 på fire serier i kvartfinalen fastholdt Julie sin førsteplads, mens Mille med 680 lige akkurat sikrede sig den fjerdeplads, der gav adgang til semifinalen, Hendes margin til nærmeste forfølger var 11 kegler!

Qua placeringerne som nummer 1 og 4 skulle Julie og Mille mødes i semifinalen, og her viste Julie sig stærkest. Hun vandt i to serier 189-156 og 219-173. I finalen mødte Julie Mia Madsen fra HUK 96, og også her vandt Julie flot og sikkert i to serier 171-143 og 202-186. Stort tillykke til Julie med vestmesterskabet. Og tillykke til Mille med bronzen.

Mille og Julie kunne i øvrigt glæde sig over en flot GULDMEDALJE i double, hvor de vandt med 2165 kegler - 52 kegler foran nærmeste forfølgere. 

Der var flere medaljer til Stenhuset. Lukas Erik Nielsen vandt en flot sølvmedalje i double i rækken for mikropuslinge sammen med sønderjyske Tristan Noyé fra Bov IF. Lukas Erik scorede 541 og kvalificerede sig dermed også til den individuelle semifinale. Her vandt han en meget tæt kamp mod Gustav Johnsen fra Trekanten med en flot score på 234 på 2 serier. 

I finalen skulle Lukas Erik møde Christian L. B. Christensen fra Trekanten, og her måtte vores unge talent desværre bøje sig. Han tabte finalen 267-304 i to serier. Men Lukas Erik fik to flotte sølvmedaljer om halsen - en i double og en i single. 

I juniorernes drengerække havde Benjamin W.N. Jensen en offday og kvalificerede sig desværre ikke til kvartfinalen. 

Stort tillykke til Julie, Mille og Lukas Erik med medaljerne.  

Stenhusets Julie Bendsen vandt i weekenden det danske mesterskab for juniorer mix i Grøndalcentret i København. 

Julie stillede op sammen med en velspillende Emil Høstbo fra Pin-Crackers (København). I indledende scorede de to til sammen 2236, hvilket rakte til en foreløbig førsteplads i den indledende kvalifikation. 

I semifinalen (4 serier) talte den indlednede score med, og dermed kunne Julie og Emil reelt slappe en smule af. De blev kun fjerdebedste mixhold i semifinalen, men fastholdt alligevel førstepladsen med en margin på 124 kegler i kraft af det gode indledende resultat. 

I finalen skulle Julie og Emil op imod Nicolas Carter (Haslev) og Mia Madsen (HUK 96). Finalen blev spillet over to serier. Julie og Emil gav sig selv et rigtig godt udgangspunkt med en sikker sejr på 367-283 i første serie, og så betød det ikke noget, at anden serie blev tabt 299-335. Julie og Emil vandt samlet 666-618 og kan nu kalde sig danske mestre i mix. Stenhuset ønsker stort tillykke.

Der var også andre spillere fra Stenhuset med i mesterskabet. 

I juniorrækken blev Mille Lindstrøm og Benjamin W.N. Jensen nummer 13 med 1666. Det blev aldrig lige deres mesterskab! I ynglingerækken sluttede Camilla Tranum og Niklas J. Sørensen på 8. pladsen med 2028 og fik dermed ikke adgang til semifinalen.

Mika Guldbæk blev i forbindelse med ungdoms-ranking finalen 2018 hædret med titlen som årets ungdomsatlet i Danmarks Bowling Forbund. 

Stenhuset havde indstillet Mika til hæderen og æren med nedenstående begrundelse.

Stenhuset ønsker et kæmpestort tillykke til Mika med den velfortjente hæder.

Indstilling af Mika Guldbæk, Stenhuset, til titlen som årets ungdomsatlet 2018.

I mange år har årets modtager været en dygtig bowlingatlet, og I mange år har hun hørt til på den øverste hylde i blandt ungdomsbowlere. Men især i år har årets modtager præsteret på et uhørt højt niveau og skabt nogle utrolige og imponerende resultater.

Årets modtager har i det seneste år vundet et hav af medaljer, og vandt blandt andet guld i single og sølv i double ved UDM i Odense. Også ved en række seniormesterskaber er det blevet til flotte medaljer, hvor hun vandt bronze ved både DM trio og DM single. Samtidigt var hun også en stor del af det dameligahold der i maj 2018 sikrede Stenhuset det første danske mesterskaber for 6 mandshold i 20 år. Årets ungdomsatlet fik også i december 2017 debut på det danske senior landshold hvor hun gjorde en god figur ved VM i Las Vegas, USA.

Hendes absolut største præstation kom dog i påsken ved EYC på hjemmebane i Løvvang, hvor hun igennem en hel uge og fem discipliner viste sig som en af Europas absolut bedste ungdomsbowlere. Det blev til en 9. plads i single, bronze i double, bronze i team, sølv i All Event og slutteligt guld og titlen som ungdoms europamester I Masters.

Årets modtager er ikke alene en dygtig bowlingatlet, men er også utrolig vellidt i blandt alle i hendes omgangskreds. På hendes hold er hun altid flittig til at hjælpe sine medspillere og deler gerne ud af hendes store viden og kompetencer inden for sporten. Også på talentcenter Nordjylland har årets modtager været en fornøjelse at arbejde sammen med, og jeg er sikker på at alle omkring hende kan nikke genkendende til at hun næsten altid er en sød og smilende ung kvinde.

På baggrund af ovenstående, indstiller jeg hermed Mika Guldbæk til titlen som årets ungdomsatlet.

Med venlig hilsen
Bowlingklubben Stenhuset

Stenhusets nyeste medlem, Julie Bendsen, der ultimo maj 2018 skiftede fra Hjørring BC, har netop afsluttet en flot sæson med en sejr i rækken for junior piger i DBwFs ungdoms-ranking turnering.

Finalen foregik i Odense Bowlinghal. Til rankingfinalen kvalificerer sig de spillere, som i sæsonens fem ungdoms-ranking stævner har klaret sig bedst. 
Læs mere her: http://bowlingsport.dk/om-ungdomsbowling/ranking-ungdom/

Efter en spillemæssigt rigtig flot weekend vandt Julie finalen med samlet 359-278 over Mia Madsen fra HUK 96.

Stenhuset ønsker Julie et stort tillykke med sejren