Repræsentantskabsmøde i Aalborg Bowlinghals Fond af 16. marts 1970

Der blev i går aftes afholdt repræsentantskabsmøde i Aalborg Bowlinghals Fond af 16. marts 1970, der er den virksomhed som varetager driften af Løvvang Bowling Center. Mødet er reelt et orienteringsmøde for klubberne, idet bestyrelsen er Fondens øverste myndighed.

Til stede var bestyrelsen og klubberne BKC Aalborg, LBC, Strike og Stenhuset, samt to gæster fra Aalborg Kredsen.

Kim Thorsen blev foreslået som dirigent.

Næstformand Helge Larsen orienterede om:

KAI

Fonden har forlænget sponsoraftalen med Kegel frem til 2019. Kegel sponserer to banebehandlingsmaskiner der har en markedsværdi på 500.000 kr. I 2017 hæves præmiepuljen med 5.000 Euro og startgebyrerne hæves lidt. Som konsekvens af sponsoraftalen har Fonden forpligtet sig til at gennemføre KAI frem til og med 2019. Der var i 2015 et mindre overskud på stævnet.

EMC 2015

Overskud blev 100.000 kr. større end budgetteret. Afholdelse af internationale mesterskaber er en væsentlig indtægtskilde for Fonden, som følge af de betydelige tilskud der modtages fra Aalborg Kommune på 500.000 kr. og Sport Event Danmark på 200.000 kr. til mesterskaberne. Der var ved arrangementet være en omfattende streaming af video via internettet.

EYC 2018

Fonden skal afholde EYC 2018. Der ydes et tilskud fra Aalborg Kommune på 400.000 kr. Der forventes god mulighed for tilskud fra Sport Event Danmark, idet mesterskabet skal ses i sammenhæng med ønsket om at tiltrække mesterskaber til Løvvang Bowling Center.

Aftale med Danmarks Bowling Forbund

Der er indgået en forlængelse af aftale med Danmarks Bowling Forbund om talentcenter, træningskort til bruttoholdsspillere, samt en garanti om et dansk mesterskab i Løvvang Bowling Center hvert år. Der afholdes DM i single/double i 2016 og DM i Trio i 2017.

Fondlovgivningen

Bestyrelsen har som følge af ny lov om fonde nedskrevet en forretningsorden der revideres en gang hvert år.

Overenskomstforhold

Fonden er blevet kontaktet af 3F der har fremsat ønske om overenskomst. Fonden har ikke ønsket at indgå overenskomst med 3F fordi den vurderes at være meget omkostningstung. Fonden har indgået overenskomst med Kristlig Fagforening (KRIFA) og er i den forbindelse blevet medlem af Restauratørernes Arbejdsgiverforening (RAF 2000). Efterfølgende har Fonden afvist at indgå forhandling med 3F om indgåelse af overenskomst. Der er ingen meromkostninger ved at have indgået overenskomst med KRIFA.

Strategi for de kommende år

Bestyrelsen forventer et fortsat fald i omsætningen i de kommende år. Det er besluttet at fastholde ansættelsen af det fastansatte personale. Det er klubbernes ansvar at sørge for nye medlemmer der kan øge aktiviteten.

Direktør Kim T. Jensen orienterede om:

Økonomi

Økonomien har udviklet sig bedre end budgetteret for 2015. Overskuddet blev 350.000 kr. bedre end budgetteret. For de kommende år ser det dog sværere ud, bl.a. fordi der ikke er internationale mesterskaber i 2016 og 2017. Afskrivningerne vil blive reduceret i de kommende år, og Fonden har besluttet at foretage et ekstraordinært afdrag på banklån på 1 mio. kr., hvilket er sket i januar 2016. Der bliver anskaffet et nyt alarmsystem i 2016, og aftalen med G4S opsiges medio 2016. Opgaven med udkørsel overgår til Beredskabscenter Aalborg, og Fonden kommer selv til at eje alarmsystemet.

Dirigent Kim Thorsen orienterede om:

Udpegning af bestyrelsesmedlemmer

Bestyrelsen har genudpeget formand Lars C. Jensen og bestyrelsesmedlem Jan Petersen.

Template Design Ext-joom.com