Ungdommen satte ligadamerne og divisionsherrerne til vægs

Lørdag d. 23. februar havde Stenhuset arrangeret en venskabelig dyst i Løvvang Bowling Center, hvor ungdommens, damernes og herrernes førstehold skulle dyste mod hinanden. Arrangementet er et led i klubbens målsætning om løbende at bygge bro mellem ungdoms- og seniorafdelingen, således at ungdomsspilleren får den bedst mulige overgang og hurtigt lærer seniorspillerne at kende på en god måde.

Holdopstillingerne var som følger:

Herrer: Peter, Torben, Erik, Lars M, Per H og Leo
Damer: Sascha, Heidi, Anne, Randi, Maria og Dorthe
Ungdom: Marc, Rikke, Jeremy, Mika, Daniel og Karina

Der blev spillet fire serier: Først 6-mandshold, dernæst 2 seriers trio mod direkte modstander, og slutteligt en direkte dyst mellem ungdom, damer og herrer på hver bane.

Ungdommen var på forhånd tildelt 10 kegler i handicap pr. serie, men dette skulle vise sig overflødigt. Ungdommen endte nemlig med at vinde med 31 point, mens herrerne opnåede 25 point og damerne 17 point. Selv uden handicaptillægget ville ungdomsspillerne have vundet! De seks unge talenter spillede virkelig god bowling og vil helt sikkert blive en stor gevinst for Stenhusets seniorafdeling på sigt, hvis de om nogle år fortsat har lyst til at bowle i den hvide trøje.

I første serie (6-mandshold) blev der vist rigtig god bowling. Damerne bragede af sted med 1242, men det var ikke nok til at slå ungdommen (1274). Herrerne kom skidt fra start med en serie på 1084. Efterfølgende tog herrerne teten i triokonkurrencen, men ungdommen spillede fortsat overbevisende. Og i den sidste serie blev tingene sat på plads.

Arrangementet sluttede med hygge, pizza og sodavand i LBKs lokaler ved siden af bowlinghallen. Tak til alle deltagerne for en god formiddag - og tillykke til ungdomsspillerne med sejren :-)

Template Design Ext-joom.com