Jeppe Jakobsen er DOBBELT DANSK MESTER

Bowl'n Fun i Viby dannede i weekenden rammen om de danske ungdomsmesterskaber for mikropuslinge, puslinge, juniorer og ynglinge. 

Selvom mange spillere fra Stenhuset gjorde en flot figur, så leverede Jeppe Jakobsen weekendens helt store præstation, da han blev dobbelt dansk mester for ynglinge drenge. 

I lørdagens indledende runde scorede Jeppe 1233 kegler, hvormed han lagde sig på en indledende andenplads. I double stillede Jeppe op sammen med Patrik J. Sørensen fra LBC, og til sammen scorede de to drenge 2458 kegler. Dermed vandt de GULD med en margin på 46 kegler til de nærmeste forfølgere. 

I søndagens kvartfinale skulle der atter spilles seks serier, og her dumpede Jeppe en enkelt plads ned (fra anden- til tredjepladsen). Han scorede 1210 i kvartfinalen. 

I semifinalen skulle der dystes mod direkte modstander, og her skulle Jeppe op imod sin makker Patrik. Det blev en tæt og spændende semifinale, hvor Jeppe vandt begge serier med 204-189 og 178-176. Dermed var finalebilletten sikret, og her skulle Jeppe op imod Jonas Halling Iversen fra Haslev BK. Her var Jeppe suveræn, idet han vandt de to serier med 194-153 og 182-161. 

Dermed kunne Jeppe kalde sig DOBBELT DANSK MESTER!!! Stort tillykke!

Der var mere metal at glæde sig over til Stenhuset. 

I pigernes ynglingerække var Mika suveræn i indledende runde, hvor hun med 1307 kegler lagde sig på en suveræn førsteplads. Efter 1123 i kvartfinalen nåede hun en total på 2430 kegler på 12 serier, og hun havde en margin på 145 kegler ned til nærmeste forfølger. Nu manglede bare succes i semifinalerne og finalen. 

I semifinalen blev en skæv start dyr for Mika. Hun tabte første serie mod Sofie Rasmussen fra Ravnsborg med 141-201, og så rakte en sejr på 212-210 i anden serie ikke meget. Mika vandt dermed individuelt bronze. Hun kunne dog glæde sig over en suveræn guldmedalje i double, som hun vandt sammen med Line B. Christiansen fra Stars and Strikes. 

I puslingerækken scorede Benjamin W. N. Jensen 926 kegler i indledende runde, hvilket rakte til kvartfinaleadgang på yderste mandat. Med med flotte 1038 i kvartfinalen avancerede Benjamin til andenpladsen, og var dermed med i semifinalerne. Her kom Benjamin ud i en meget tæt kamp mod Nicolas Carter fra Haslev BK. Første serie blev vundet af sjællænderen med 176-198. Men så kom Benjamin stærkt igen og vandt anden serie med 180-157, og dermed vandt han samlet med 356-345.

I finalen var modstanderen David Günther fra IF 32. Benjamin vandt første serie 163-145, og var dermed snublende tæt på at sikre sig DM guld. Men den københavnske modstander kom stærkt igen og vandt anden serie 145-185. Dermed måtte Benjamin "nøjes" med en individuel sølvmedalje. I double blev det til en fjerdeplads.  

Stenhuset ønsker Jeppe, Benjamin og Mika tillykke med den flotte medaljehøst. 

Andre Stenhuset resultater ved UDM;

Loke (puslinge drenge): 617 kegler

Mille Lindstrøm (junior piger): 767 kegler

Emma K.M. Jensen (ynglinge piger): 1013 kegler (--> adgang til kvartfinalen på yderste mandat)

Camilla Tranum (ynglinge piger): 1007 kegler (sluttede lige uden for kvartfinalen desværre)

Maria Jul Jensen (ynglinge piger): 954 kegler

 

I kvartfinalen scorede Emma 1116 og manglede blot 4 sølle kegler for at komme i semifinalen. Surt. 

 

 

Template Design Ext-joom.com