Jacob Larsen hædret som årets Fair Play Atlet i DBwF

Stenhusets Jacob Larsen er netop blevet hædret med titlen som Årets Fair Play atlet 2017 i dansk ungdomsbowling. Stenhuset ønsker stort tillykke med en velfortjent hæder.

Stenhusets indstilling lyder således:

Navn og klub:

 

Jacob Larsen, Bowlingklubben Stenhuset

260400-JALA

Bemærkelsesværdige hændelser i sæsonen:

Jacob er 16 år og har stor kærlighed til bowlingsporten. Selvom der sker mange andre ting i livet, når man er 16 år, har han fastholdt, at bowlingsporten skal prioriteres. 

I Nordjylland har vi i år afprøvet et nyt turneringskoncept (kaldet Nordjyllands Ungdoms Cup), som primært henvender sig til nyere bowlere. 

Jacob har gennem hele sæsonen deltaget i ungdomscuppen sammen med yngre klubkammerater, og de har sat stor pris på at spille sammen med ham. Jacob er bevidst om, at unge mennesker, som skal fastholdes i sporten, har behov for nogle at se op til.

Socialt fungerende

Jacob er utroligt vellidt i Stenhuset og blandt bowlingkammerater fra andre klubber. 

Han er utroligt positiv, let at omgås og er ikke til at slå ud.

I Stenhuset holder Jacobs jævnaldrende meget af at spille på hold med ham, men han er især vellidt blandt klubbens junior- og puslingespillere. De vil gerne spille på hold med ham, og de vil gerne træne sammen med ham. I Jacob har de en klubkammerat, som de er trygge ved.

Styrker og svagheder:

Jacob har tidligere været meget betænkelig ved at overnatte i forbindelse med stævner – men denne ”frygt” er han efterhånden ved at have overkommet. 

En af hans største styrker er hans fremragende sociale kompetencer overfor især yngre medlemmer. 

Han besidder også en empati, der er sjælden for en fyr i hans alder. Han er meget bevidst i forhold til sine omgivelser og går meget op i, at folk omkring ham har det godt. 

 

Indsatser ud over det sædvanlige:

Jacob er meget bevidst om, at man er nød til at yde for at man kan nyde i en forening. 

Han er suverænt den ungdomsspiller, der løfter flest opgaver i klubben til gavn for andre medlemmer. 

Han er med til at tjene penge til klubben, når der skal løses opgaver ved Aalborg Karneval.

Han stillede op sammen med sin far, da Stenhuset skulle hjælpe Aalborg Triathlonklub med at gennemføre ironman konkurrencerne. 

Jacob udfører sine pligter med et smil.

 

Template Design Ext-joom.com