Tanker fra en bowling- / curlingmor

Nu har jeg for 2. gang i denne sæson været på Sjælland med Ungdoms Liga holdet (Benjamin, Mille, Camilla og Maria).

Vi kører hjemmefra tidligt lørdag morgen og er hjemme igen søndag til aften. Vi opholder os i bowlinghaller mange timer og overnatter på vandrehjem. Så vi er sammen mange timer.

Der bliver spillet en masse bowling, både gode og dårlige serier. Jeg har desværre ikke forstand på at rette de unge menneskers spil, men jeg kan forsøge at opmuntre og trøste. Men de er gode til at hjælpe hinanden. I denne weekend vandt vi 6 kampe, så de fik meget ros fra en stolt holdleder ?

Jeg sørger for frugt og grønt, drikkevarer og lidt sukker, når de er ved at gå kold. Og så skal der jo også lidt mad til indimellem.

De unge mennesker er MEGET søde til at høre efter. De godtager de beslutninger jeg tager (uden sure miner) og er selv gode til at sige, hvis de har brug for at sidde over i en serie.

I løbet af sådan en weekend bliver der snakket meget, både om bowling, drenge/piger, venner, familie og hvad der ellers lige rør sig. Der bliver stillet mange spørgsmål; hvornår er vi fremme, hvor skal vi sove, hvor skal vi spise og hvornår, hvornår er vi hjemme igen osv. Men denne weekend kom et af de helt store spørgsmål; Hvordan parer slanger sig ? Mange ting kan jeg svare på, men lige der måtte jeg give fortabt.

Vi får en masse gode snakke og får virkelig grinet en masse.

Jeg synes, at køreturen til Sjælland er lang og hård, men det bliver fuldt ud opvejet af al den hygge jeg har sammen med de unge mennesker. Jeg lærer dem bedre at kende end hvis jeg bare så dem til træning.

Der er så meget skriveri om ”curlingforældre” og at det ikke er godt for børn. De skal lære at klare sig selv. Sådan en weekend er jeg virkelig curlingmor, for jeg ”fejer” bestemt for ungerne, så de bare skal tænke på at spille bowling. Så kære forældre; TUSIND TAK for lån.  Jeg håber ikke, at jeres børn får varige mén af sådan en weekend. Og tak for, at I tør overlade jeres kæreste guld i min varetægt.

Frivilligt arbejde kan godt betale sig – sådan en weekend går direkte ind på ”Feel-good” kontoen.

Også en TAK til Liga damerne for at være heppekor til kampen mod Trekanten. Det gav smil på læben og ekstra gåpåmod hos vore unge spillere ?

 

De kærligste hilsner

 

Kristina – holdleder/curlingmor

Template Design Ext-joom.com