Stenhuset fik søndag en DANSK MESTER

Fem spillere fra Stenhuset var i denne weekend afsted til UDM i Grøndal. Her kommer et overblik over, hvordan de klarede sig.

Vi begynder med rækken for junior piger. Her scorede Julie Bendsen 1103 i indledende runde, hvilket bragte hende til kvartfinalen på en andenpladsen efter indledende runde. Mille Lindstrøm scorede 833, hvilket ikke rakte til en kvartfinaleplads.

I kvartfinalen skulle der atter spilles 6 serier, og her scorede Julie 946. Dermed dumpede hun ned på en samlet 3. plads, men med sikker margin på over 60 kegler til Karen Nielsen fra Sundby, som sluttede på den ærgerlige femteplads, som ikke gav semifinaleadgang. 

I semifinalen var Julie oppe imod Hanne Boros Antonsen fra Trekanten KIF. Julie vandt den første serie sikkert med 177-148 og efter anden serie, som Julie vandt sikkert 197-148, var der slet ingen tvivl tilbage. Julie var nu i guldfinalen, hvor modstanderen var Laura R Hartvigsen fra HUK 96. Her vandt Julie den første serie med 173-155, men kom så i problemer i anden serie, som hun tabte 129-146. Hun holdt dog lige akkurat skindet på næsen og vandt finalen med den smallest mulige margin: 302-301. STORT tillykke til Julie med det individuelle danske mesterskab

I doubledisciplinen stillede Julie og Mille op sammen, og her manglede de desværre 6 kegler for at sikre sig en bronzemedalje :-(

I rækken for Junior drenge blev Benjamin W. N. Jensen nummer 17 med 909, mens Lasse Kristiansen blev nummer 19 med 899. I double blev de to drenge nummer 8.

I rækken for ynglinge piger var Camilla Tranum tilbage efter en lang skadespause. Hun scorede 983 og blev nummer 10. 

Stenhuset ønsker Julie tillykke med GULDET og siger tak til turlederne Kjeld og Annette :-)

 

Template Design Ext-joom.com