Stor succes for Stenhuset ved SAMs ungdomstræf

Stenhuset havde i weekenden d. 19.-20. november 2022 flere end to håndfulde spillere til start i Sams Ungdomstræf i Løvvang Bowling Center. Det er mange år siden Stenhuset har været så flot repræsenteret i stævnet, og det skyldes den store tilgang af ungdomsmedlemmer, som vores klub har haft siden den seneste coronanedlukning.

Ikke alene var mange spillere til start - de klarede sig også flot rent resultatmæssigt.

Oliver vandt den indledende handicaprække for puslinge/juniorer suverænt med 1543 kegler (heraf 1003 i rene kegler). Oscar (6) og Lukas Erik (9) spillede sig også i top 10 i denne række. Top otte kvalificerede sig til mellemrunden.

I ynglingerækken blev Benjamin W. Nørgaard Jensen den bedst placerede spiller fra Stenhuset på 12. pladsen (1327)

I mellemrunden (junior/puslinge) fastholdt Oliver sin førsteplads, mens Oscar med suveræne 806 kegler på 4 serier (uden handicap) i mellemrunden fik sig spillet op på fjerdepladsen.

I søndagens finaler spillede Oscar en helt fantastisk semifinalekamp mod Tobias Bryde fra SISU. Oscar scorede 236 mod 223 til københavneren. Dette vel at værke uden handicap. Efterfølgende skulle Oliver og Oscar op mod hinanden, og her vandt Oliver med 178-131. Dermed sluttede Oscar på 3. pladsen mens Oliver skulle spille individuel finale mod Tobias Brygger fra Brasilia. Her scorede fynboen en suveræn serier på 259, så Oliver var chanceløs. Men stort tillykke med meget flotte placeringer til Oliver & Oscar.

Her kan du også se, hvad Stenhusets mange debutanter præsterede.