Stenhusets spillere var helt i top ved Rankingfinalen

Stenhuset havde fire spillere med i årets rankingfinale, og tre af dem sluttede i top-5 efter formidable præstationer.

Her på hjemmesiden har vi forsømt at bringe en nyhed om en stor sportslig præstation, som ganske vist har været omtalt på klubmøder i senior- og ungdomsafdelingen, men som naturligvis også skal nævnes her. Det drejer sig om ungdoms-ranking finalen, som blev afviklet i Odense Bowlinghal i april måned.

Ungdoms-Ranking er en ranglisteturnering, som omfatter sæsonens syv stor ungdomsstævner. Efter alle disse stævner kvalificerer de 12 bedste piger og de 16 bedste drenge sig til rankingfinalen, hvor der startes ”fra nul”. I finalen spilles der matchplayformat – alle mod alle.

Stenhuset havde fire deltagere i årets stærkt besatte finale: Charlotte og Sascha og pigerne, og Kevin og Bjørn hos drengene.

I pigernes grundspil (11 serier) lagde begge Stenhusets piger sig helt frem i front. Med 2168 i rene kegler og 165 bonuspoint (snit: 197) lagde Sascha sig på andenpladsen, stærkt forfulgt af Charlotte, der faktisk scorede 2173 kegler, men kun 140 bonuspoint. Dermed var de to piger begge kvalificeret til søndagens finalespil, hvortil de 6 bedste kvalificerede sig.

Hos drengene scorede Bjørn imponerende 3218 i rene kegler på grundspillets 15 serier. (snit: 214,5) Det siger lidt om niveauet i årets finale, at dette kun rakte til en 8. plads og dermed lige akkurat adgang til finalespillet. Kevin scorede 2912 på 15 serier (snit: 197) og blev nummer 15.

I søndagens finaler blev det slået fast med syvtommersøm (hvis vi da ikke i forvejen var klar over det), at Stenhuset har nogle af Danmarks bedste ungdomsbowlere. Hos pigerne byttede Charlotte og Sascha plads. Ingen kunne følge med Hannah Andersen fra Five o’Clock, som vandt rankingfinalen i suveræn stil. Med med 3360 i rene kegler på totalt 15 serier (snit: 210) blev Charlotte en flot nummer 2, mens Sascha med 3264 blev nummer 3.
Hos drengene lavede Bjørn en helt formidabel præstation, da han i søndagens syv finaleserier avancerede fra 8. til 5. pladsen efter følgende serieforløb: 245, 211, 243, 258, 256, 226, 182. Totalt lavede Bjørn 5214 på 22 serier!

Det er naturligvis med stolthed, at vi i Stenhuset kan berette om disse resultater. Stort tillykke til spillerne med præstationerne. Det er den type resultater, der lover godt for fremtiden.

Hele resultatlisten kan ses på www.fbwu.dk under ”ungdom”.

Template Design Ext-joom.com